luni, 16 iulie 2012

Multitasking-ul pentru jucatorii de poker !

    Ok, pentru cei care nu stiu la ce ma refer , este vorba de cea mai buna performanta a unei persoane de a se descurca in acelasi timp cu mai multe sarcini .

    Citesem că acele persoane care sunt distrase de email in timpul activitatii lor au avut rezultate mult mai slabe la testele IQ decât cele care erau drogate cu marijuana. Hm ... acum suna putin deranjant. " Dar ce legatura are asta cu activitatea noastra in poker ?! " - anonim , bitch please ... consider ca acest aspect, care pentru "tine" este cat de se poate de obscur, reprezinta motivul pentru care comitem greseli in proportie de 70% in timpul jocului, ceea ce este enorm, asa ca renunta sa joci 6/8 mese simultan, renunta la facebook / twitter si pastreaza-le la sfarsitul sesiunii de joc, concentreaza-te intr-un mediu linistit, lipsit de persoane, priveste totul ca pe un loc de munca daca vrei rezultate mai mult decat bune pe termen lung.

     Stabileste-ti o perioada de timp inaintea sesiunii de joc in care sa nu permiti nimanui sa-ti distraga atentia, pentru a nu-ti cauza un joc slab.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu